“Ik raak nooit iets kwijt…!”

Achtergrond info

Zeg jij dit ook altijd? Hoe vaak wij dát niet gehoord hebben in onze omgeving… En ondertussen heeft op facebook elke plaats zijn ‘gevonden en verloren’ groep, met dagelijkse posts, vind de NS jaarlijks 60.000 items en puilen depots van NS en gemeentes uit omdat ze de eigenaar niet kunnen vinden.

Er zijn maar weinig mensen die nooit iets kwijtraken.
En als je dan iets kwijt bent, dan zal je het gevoel van paniek dat veroorzaakt wordt door bijvoorbeeld zoekgeraakte sleutels zeker herkennen. 😰😰

Stel je eens voor: je staat voor je voordeur, je bent klaar om naar binnen te gaan en grijpt naar je broekzak om je sleutels eruit te halen. Opeens slaat je hart over, want je sleutels blijken niet in je broekzak te zitten. Je krijgt het warm en voelt de paniek opkomen.

Of, je staat op het punt om weg te gaan. Balen, wáár zijn mijn sleutels !! Ze zijn nergens te vinden. Ik kan mijn huis niet afsluiten, ik kan de auto niet in, ik kan mijn fiets niet van het slot halen! Wat nu…..? Waar zijn ze en wie heeft ze?

Wie zijn sleutels kwijt is zit behoorlijk vast. Zeker wanneer de sleutel in kwestie de auto- of huissleutel is. Nu is een sleutel kwijtraken in de regel nooit leuk, maar als je je auto- of huissleutels kwijt bent, dan is dat extra zuur.

Alleen de kosten al die je moet maken. Een moderne autosleutel kost je al bijna €100, inclusief het programmeren. En een set nieuwe cylinders in jouw huis, die kost je ook zo’n € 200. En dan mag je je baas nog vertellen dat je de sleutel van zijn bedrijf kwijt bent…..

Degenen die bij het lezen van dit verhaal al beginnen te zweten, moeten zeker even onze website bezoeken, om daar één van onze bib-tags te bestellen.

Ik heb de mijne al, nu jullie nog 👌🏻👌🏻

Groetjes Connie

 

 

 

Menu